fbpx

politia-nu-treceti.jpg

Duminică seara, un cetățean străin a sunat la 112 pentru a anunța că și-a ucis soția și soacra într-o locuință din Buftea. Când au încercat să-l imobilizeze pe criminal, polițiștii au fost atacați cu un cuțit, unul dintre ei folosind arma din dotare. Agresorul a fost împușcat mortal.

UPDATE Agresorul împușcat mortal de polițiști este un irakian de 50 de ani, cu cetăţenie norvegiană. Înainte să folosească arma din dotare, polițistul a fost atacat cu un cuțit a fost rănit.

Comunicatul IJP Ilfov:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astăzi, în jurul orei 17.30, I.P.J. Ilfov a primit un apel, prin S.N.U.A.U 112, de la un bărbat, de 50 de ani, cetățean străin, prin care a anunțat că și-a ucis soția, în vârstă de 30 de ani, precum și pe mama acesteia.

Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei, decedate, prin înjunghiere.

Polițiștii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv, încercând să-l înjunghie pe unul dintre polițiști, motiv pentru care, acesta din urmă a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare.

La acest moment, polițiștii continuă cerectările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg