62003736.jpg

Un bărbat îmbrăcat în sutană și-a dat foc lângă Catedrala Neamului, chiar în timpul slujbei de sfințire. Bărbatul și-ar fi dat foc după ce ar fi fost caterisit, în urma unui accident de circulație în care ar fi fost victimă.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul și-a dat foc la geaca pe care o avea peste sutană și pe care și-a dat-o jos imediat. Aceleași suse spun că evenimentul s-a petrecut ”în zona unui hotel din apropiere, nu în incinta catedralei”.

Persoana în cauză a fost condusă la secția de poliţie, unde s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Persoana a refuzat transportul la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sursa: Pro TV

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.