fbpx

pensionari-pensii.jpg

Noul ministrul al Muncii, Marius Budăi, spune că pensiile vor fi plătite în continuare atât prin bănci, cât și prin Poșta Română, pensionarii având opțiunea de a alege. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, declara în urmă cu o lună că vrea ca statul să nu mai dea 600 de milioane lei anual pentru expedierea pensiilor prin Poșta Română.

Marius Budăi a declarat la România TV că pensiile vor fi plătite în continuare atât prin bănci, cât și prin Poșta Română.

”Cu siguranță va continua acest mod de a plăti pensiile prin cont, pensionarii ridicând banii de la bancomate, dar va continua și plata prin Poșta Română. În ultima ședință de guvern am mărit cuantumul sumei plătite către Poșta Română pentru serviciile noastre. Pensionarii vor avea opțiunea de a alege", a declarat noul ministru al Muncii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Întrebat ce părere are despre informaţiile potrivit cărora ar urma să fie eliminată Poșta din activitatea de expediere a pensiilor, ministrul a răspuns:

"Nu cred că vreun oficial din ministerul Muncii a spus aşa ceva. Nu pot să cred".

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, declara în urmă cu o lună că vrea ca statul să nu mai dea 600 de milioane lei anual pentru expedierea pensiilor prin Poșta Română, acești bani putând fi alocați administrațiilor locale pentru investiții.

Din cei 5,3 milioane de pensionari, 3,2 milioane încasează pensiile prin Poșta Română, iar 2,17 milioane prin intermediul a 22 de bănci.

sursa: hotnews.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook