cfr-calatori.jpg

Circulația feroviară pe magistrala 300 este întreruptă, sâmbătă după-amiază, la km 238+900 de metri, între stațiile CF Racoș și Rupea, în județul Brașov, ca urmare a defecțiunilor apărute la un utilaj CFR.

UPDATE - 18.50 - Centrul Infotrafic a anunțat că traficul feroviar a fost reluat în condiții normale. Circulația a patru trenuri de persoane a fost afectată pe durata în care traficul feroviar a fost întrerupt.

Centrul Infotrafic a anunțat că un utilaj CFR s-a defectat , motiv pentru care traficul feroviar pe magistrala 300, în județul Brașov, a fost întrerupt.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Din acest motiv, mai multe trenuri au fost oprite în stații. Se estimează că problema va fi remediată în jurul orei 18.30”, a precizat Centrul Infotrafic.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.