accident - Hunedoara.jpg

Accidentul rutier s-a produs sâmbătă după-amiază, pe DN7 (E673) Deva - Lugoj, în zona localității Veţel, din județul Hunedoara.

UPDATE: Autoturismul a fost lovit de un tir, iar în urma impactului mașina a fost proiectată într-un alt autotren. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a decedat, iar conducătoarea autoturismului, în vârstă de 20 de ani, a ajuns în comă la spital.

Centrul Infotrafic a anunțat că în accidentul rutier au fost implicate două autotrenuri şi un autoturism. În urma impactului, două persoane (din autoturism) au fost rănite.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Circulația a fost oprită pe ambele sensuri, potrivit Centrului Infotrafic. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.