18817713_10213294196653811_494241969_o.jpg

Ionuţ şi Denis, doi elevi din Râmnicu Sărat, se îndreptau spre antrenamentul de la fotbal când, în faţa lor, un bărbat a pierdut, pe stradă, mai multe bancnote. Băieţii le-au strâns imediat şi au decis să ducă la poliţie cei 3.000 de lei.

Ce au declarat elevii:

Denis Mahulea, elev:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Am rămas uluiţi pentru câteva minute nu ştiam dacă erau falşi sau adevăraţi şi am decis să îi luăm să îi ducem la poliţie. Poate acel om a muncit foarte mult pentru acei bani şi avea nevoie de ei”.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Ionuţ Bedereag, elev:

„Eu am învăţat să duc banii la poliţie de la părinţi. Când găsesc nişte bani pe jos importanţi, să îi ducem la poliţie”.

Cu ajutorul unor camere de supraveghere montate în zonă, poliţiştii locali au identificat imediat persoana care i-a pierdut.

Detalii și VIDEO pe digi24.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.