eugenteodorovici-og.jpg

Majorarea salariului minim pe economie nu va mai intra în vigoare la 1 decembrie, așa cum a anunțat inițial fostul ministru al Muncii, Olguța Vasilescu. 

Anunțul a fost făcut vineri de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. 

”Categori salariul minim va crește la 1 ianuarie 2019” a declarat ministrul Teodorovici

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Salariul minim pe economie va fi majorat de la 1900 de lei, cât este în prezent, la 2080 de lei și nu la 2050, cât a fost anunțat inițial.

Cei cu studii superioare sau cu cel puțin 15 ani vechime în câmpul muncii vor avea un salariu minim de 2.350 de lei.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.