img.jpg

Un incendiu violent a izbucnit în Chiajna, în jurul prânzului, la mansarda a două blocuri lipite, iar flăcările s-au extins ulterior și la un al treilea imobil.

La fața locului au fost trimise 20 de autospeciale de stingere și 5 autoscări. Intervenția se desfășoară cu dificultate, pentru că în zonă nu sunt hidranți.  

Raed Arafat, secretar de stat MAI, a declarat la Antena 3 că nu s-au înregistrat victime în urma incendiului. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

sursa: libertatea.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.