img.jpg

Incendiul a fost semnalat în satul Roșu, din comuna Chiajna, în apropiere de Capitală.

Din primele informații se pare că incendiul a izbucnit la mansarda unuia dintre blocuri.

Vântul puternic a făcut ca incendiul să se propage și la mansarda unui al doilea bloc, existând risc de propagare și la etajele inferioare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pompierii au venit la locul incendiului cu peste 20 de autospeciale și cinci autoscări, dar și cu mai multe echipaje SMURD și ambulanțe.

La momentul publicării informațiilor (12.50) s-a început evacuarea locatarilor.

Știre în curs de actualizare.

img.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.