fbpx

ZWQ3MDc3OTNmZGQzMmI4MjEwYzZhMjQzMmFj.thumb.jpg

După ger, prognoza meteo anunță că se încălzește brusc. Vremea este la extreme, iar în weekendul 24-25 grade Celsius anunță temperaturi maxime de peste 10 grade Celsius. 

Meteorologii anunță un val de căldură în acest weekend. În București sâmbătă, 24 noiembrie, temperaturile se vor încadra între -1 și 6 grade Celsius, cer parțial acoperit de nori și ceață pe timpul nopții.

uminică, la București este însorit, cu temperaturi ce se încadrează între 3 și 10 grade Celsius.

Deşi valorile termice vor fi în creştere uşoarã în cea mai mare parte a ţării, vremea se va menţine rece în regiunile extracarpatice, chiar deosebit de rece în nord-est.Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -10 grade. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă.

În majoritatea zonelor, valorile termice vor fi în creştere şi se vor apropia de mediile multianuale ale perioadei. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai mare în a doua parte a intervalului.

Meteorologii au emis prognoza meteo pe regiuni, din care reiese o ușoară încălzire a vremii în intervalul 24-27 noiembrie, urmând ca apoi, vremea să se răcească din nou. 

sursa: digi24, meteoromania

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Monden
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Leo Iorga a ajuns în cărucior cu rotile

Imaginile publicate de Leo Iorga pe contul său de Facebook sunt tulburătoare. Pentru că boala l-a slăbit foarte mult, Leo nu poate sta în picioare, aşa că are nevoie de un cărucior cu rotile. Din fericire,...

Social
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Ofertă fulger la sala de fitness DacFit Ploiești

Sala de fitness DacFit Ploiești, fosta Gold Gym Ploiești, vine cu o nouă ofertă pentru persoanele pasionate de fitness, aerobic, spinning și cardio din Ploiești și Prahova. În perioada 18 -20...