fbpx

ZWQ3MDc3OTNmZGQzMmI4MjEwYzZhMjQzMmFj.thumb.jpg

După ger, prognoza meteo anunță că se încălzește brusc. Vremea este la extreme, iar în weekendul 24-25 grade Celsius anunță temperaturi maxime de peste 10 grade Celsius. 

Meteorologii anunță un val de căldură în acest weekend. În București sâmbătă, 24 noiembrie, temperaturile se vor încadra între -1 și 6 grade Celsius, cer parțial acoperit de nori și ceață pe timpul nopții.

uminică, la București este însorit, cu temperaturi ce se încadrează între 3 și 10 grade Celsius.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deşi valorile termice vor fi în creştere uşoarã în cea mai mare parte a ţării, vremea se va menţine rece în regiunile extracarpatice, chiar deosebit de rece în nord-est.Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 şi 10 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -10 grade. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă.

În majoritatea zonelor, valorile termice vor fi în creştere şi se vor apropia de mediile multianuale ale perioadei. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai mare în a doua parte a intervalului.

Meteorologii au emis prognoza meteo pe regiuni, din care reiese o ușoară încălzire a vremii în intervalul 24-27 noiembrie, urmând ca apoi, vremea să se răcească din nou. 

sursa: digi24, meteoromania

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook