Ce spune Ioana Popescu, „devoratoarea de fotbaliști”, despre Firicel din Las Fierbinți

0
ioana_1_0.jpg

ioana_1_0.jpg

Jurnalista Ioana Popescu, femeia care în 2015 susținea că are o aventură cu Firicel din „Las Fierbinți”, sare în apărarea actorului, după ce zilele trecute, acesta  a fost prins cu permisul suspendat și suspectat că a condus sub influența drogurilor. 

„Îl cunosc foarte bine pe Cuzin, noi am avut o relaţie pasională, superbă, în anul 2015, relaţie care parcă a ars toate etapele. Nu ne-am mai văzut de atunci, pentru că eu am vrut să îi mai acord o şansă fostului meu logodnic, şi am plecat după Edy în Frankfurt. S-a dovedit că ciorba reîncălzită nu este bună şi atunci m-am întors în România. 

L-am revăzut recent însă pe Cuzin, şi nu aveam de gând să spun chestia asta până acum, pentru că i-am şi promis, dar dat fiind contextul acesta, cred că sunt în măsură să lămuresc eu situația despre el, până la urmă a fost iubitul meu. Ne-am revăzut în urmă cu câteva zile, săptămâna trecută, prin intermediul unor prietene şi nu a fumat nimic, a cerut doar o cafea.

De altfel eu aş simți mirosul de marijuana și am martori acolo că el nu mirosea a așa ceva! Nu l-am văzut niciodată că se droga, dar într-adevăr fumează tutun foarte mult. Se trezeşte în fiecare dimineaţă la oră 6.00 ca să ajungă la platourile din Fierbinţi pe la 7.30 şi la 8.30 deja încep repetiţiile. Şi bea vreo 4 cafele pe zi cel puţin. Apoi are spectacole de teatru. Vă daţi seamă că este obosit şi tensionat. Nici pomeneală însă de droguri”,  a declarat „devoratoarea de fotbaliști” pentru Wowbiz.ro.

ioana popescu.jpg

sursa: wowbiz.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău