42138172_240880143262985_2498699345885396992_n.jpg

Împătimiţii motoarelor pot răsufla liniștiți de acum înainte. S-a deschis un hotel pentru motociclete în Cluj-Napoca, loc în care acestea pot fi păstrate pe tot parcursul iernii în siguranţă, fără a mai avea grija întreţinerii în sezonul rece. Hotelul deschis recent este primul de acest gen din oraş. În scurt timp, mai bine de jumătate din locuri au fost deja ocupate.

Ideea îi aparţine lui Horia, care de la meseria de IT-st a trecut la cea de instructor de motociclişti. dintr o nevoi

Spaţiul este deschis de la 1 noiembrie. Iar de atunci, în garajul de 400 de metri pătraţi şi-au găsit locul peste 20 de motociclete şi urmează să mai fie aduse încă pe atâtea. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Hotelul în care pot fi depozitate motocicletele are o capacitate de 120 de locuri.

Pentru detalii vizitați pagina lor de Facebook.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

“Atelierele lui Moș Crăciun”, la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești organizează cea de-a VI-a ediție a activității “Atelierele lui Moș Crăciun”, care se va desfășura în perioada 10 – 20 decembrie 2018, în foaierul Teatrului “Toma...