fbpx

RE1_8768-768x512.jpg

În urmă cu câteva zile, ne-am apucat să lucrăm la un reportaj pornind de la o postare de Facebook a Olguței Vasilescu. Când am plecat pe teren, era ministrul Muncii. Până ne-am întors de pe teren și ne-am apucat de editare, trecuse la Transporturi. Acum, când publicăm reportajul, e gata să preia Dezvoltarea.

Cumva, Dumnezeul reporterilor a ținut cu noi și subiectul a rămas în picioare: e chiar despre rețele de apă și canalizare, lucruri pe care Olguța Vasilescu ar trebui să le rezolve la Ministerul Dezvoltării. Altfel decât inventând ceva ce nu există în realitate, așa cum a făcut-o în urmă cu două săptămâni.

Lucrurile s-au întâmplat astfel: pe 8 noiembrie, Olguța Vasilescu publică o postareprin care vrea să le dea peste nas „mincinoșilor care spun că Guvernarea PSD nu a construit nimic”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ea face publică o listă cu zeci de localități din diverse județe ale țării unde, în ultimii doi ani, s-ar fi construit rețele de apă și canalizare date deja în folosință. „Și asta doar pe fonduri de la Ministerul Agriculturii!”.

Ne-am încăpățânat să verificăm și am ales, din lista publicată pe Facebook, două localități din județul Buzău unde, conform, Olguței Vasilescu, ar fi trebuit să existe canalizare. La Smeeni și la Vadu Pașii oamenii au fost, însă, șocați să audă o asemenea veste. Canalizare?! La ei?! S-a promis demult, dar nu s-a făcut nimic.

Primarii au ridicat și ei din umeri și ne-au arătat planșele pe care sunt desenate planuri. Urmează să se facă… dacă nu intervine ceva.

Citește continuarea pe recorder.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg