RE1_8768-768x512.jpg

În urmă cu câteva zile, ne-am apucat să lucrăm la un reportaj pornind de la o postare de Facebook a Olguței Vasilescu. Când am plecat pe teren, era ministrul Muncii. Până ne-am întors de pe teren și ne-am apucat de editare, trecuse la Transporturi. Acum, când publicăm reportajul, e gata să preia Dezvoltarea.

Cumva, Dumnezeul reporterilor a ținut cu noi și subiectul a rămas în picioare: e chiar despre rețele de apă și canalizare, lucruri pe care Olguța Vasilescu ar trebui să le rezolve la Ministerul Dezvoltării. Altfel decât inventând ceva ce nu există în realitate, așa cum a făcut-o în urmă cu două săptămâni.

Lucrurile s-au întâmplat astfel: pe 8 noiembrie, Olguța Vasilescu publică o postareprin care vrea să le dea peste nas „mincinoșilor care spun că Guvernarea PSD nu a construit nimic”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ea face publică o listă cu zeci de localități din diverse județe ale țării unde, în ultimii doi ani, s-ar fi construit rețele de apă și canalizare date deja în folosință. „Și asta doar pe fonduri de la Ministerul Agriculturii!”.

Ne-am încăpățânat să verificăm și am ales, din lista publicată pe Facebook, două localități din județul Buzău unde, conform, Olguței Vasilescu, ar fi trebuit să existe canalizare. La Smeeni și la Vadu Pașii oamenii au fost, însă, șocați să audă o asemenea veste. Canalizare?! La ei?! S-a promis demult, dar nu s-a făcut nimic.

Primarii au ridicat și ei din umeri și ne-au arătat planșele pe care sunt desenate planuri. Urmează să se facă… dacă nu intervine ceva.

Citește continuarea pe recorder.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

IT&C
  • Marți, 11 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Instagram introduce o funcție nouă: mesajul vocal

Rețeaua socială deținută de Facebook oferă utilizatorilor posibilitatea să comunice și vocal prin intermediul serviciului intern de chat. Utilizatorii care, în locul numeroaselor aplicații de chat...