elev-batut-702x336.jpg

Un elev din Timişoara a fost bătut de doi colegi după un schimb de replici în timpul unei ore. În pauză, elevul a fost călcat în picioare, lovit în cap şi în piept şi a leşinat.

Elevul în vârstă de 10 ani s-a certat în timpul unei ore cu doi colegi, iar la sfârşitul cursului a fost aşteptat pe holul şcolii, acolo unde a fost bătut şi trântit pe beton.

Totul s-a întâmplat în interiorul Şcolii nr. 7 din Timişoara, în urmă cu câteva zile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Totul a început după un schimb de replici între copii, iar la finalul orei, băiatul meu a fost trântit pe holul şcolii şi lovit cu bestialitate în cap, în spate şi în piept. Copilul leşinat în bătaie a fost scos de sub picioarele lor de un alt coleg şi dus la infirmeria şcolii. Văzându-l în ce hal era, de la infirmierie au sunat la ambulanţă. În scurt timp SMURD-ul şi Poliţia au venit pentru a-i acorda ajutorul. După stabilizarea copilului am fost duşi la spital pentru investigaţii şi monitorizare şi a rămas internat în spital. Are tratament medicamentos pentru a evita spargerea unor vase de sânge la cap sau, în caz că s-au spart, să se dizolve. A făcut şi un atac de panică", a povestit pentru opiniatimisoarei.ro mama elevului bătut în şcoală.

Elevul a ajuns la spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale pentru loviturile primite.

Mama copilului de 10 ani a declarat că a depus plângere la Poliţie, iar o anchetă a fost deja demarată în acest caz.

De cealaltă parte, conducerea şcolii nu a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean preciând că nu a fost decât o 'ciufuleală între elevi'.

sursa: opiniatimisoarei.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.