dan-voiculescu-anaf.jpg

Dan Voiculescu a dat în judecată Ministerul Finanțelor Publice - Administrația Sectorului 1 Finanțelor Publice București, obiectul procesului fiind executarea instituției publice, pe motiv că i-ar fi oprit mult prea mulți bani din pensie pentru recuperarea prejudiciului în dosarul ICA.

Suma pe care statul trebuie să o recupereze în dosarul ICA este de aproximativ 60 de milioane de lei. Una dintre modalitățile de recuperare a reprezentat-o efectuarea unei popriri pe o parte din pensia lui Dan Voiculescu, până la acoperirea prejudiciului. În acest sens, instanța a decis ca numai o treime din venitul lunar să fie oprit de stat, lucru care nu s-a întâmplat

Încă de anul trecut, judecătorii au admis cererea lui Dan Voiculescu prin care a demonstrat că suma poprită este mult mai mare decât o treime lunar. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Recent, Judecătoria Sectorului 1 București a admis cererea lui Dan Voiculescu prin care a solicitat executarea ANAF pentru a obține diferențele de bani oprite în plus.

Instanța a stabilit că Dan Voiculescu poate executa ANAF pentru suma de 29.191, 97 lei, precum și pentru cheltuielile de judecată. 

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA și a executat trei ani din pedeapsă.

dan-voiculescu.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.