fbpx

dan-voiculescu-anaf.jpg

Dan Voiculescu a dat în judecată Ministerul Finanțelor Publice - Administrația Sectorului 1 Finanțelor Publice București, obiectul procesului fiind executarea instituției publice, pe motiv că i-ar fi oprit mult prea mulți bani din pensie pentru recuperarea prejudiciului în dosarul ICA.

Suma pe care statul trebuie să o recupereze în dosarul ICA este de aproximativ 60 de milioane de lei. Una dintre modalitățile de recuperare a reprezentat-o efectuarea unei popriri pe o parte din pensia lui Dan Voiculescu, până la acoperirea prejudiciului. În acest sens, instanța a decis ca numai o treime din venitul lunar să fie oprit de stat, lucru care nu s-a întâmplat

Încă de anul trecut, judecătorii au admis cererea lui Dan Voiculescu prin care a demonstrat că suma poprită este mult mai mare decât o treime lunar. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Recent, Judecătoria Sectorului 1 București a admis cererea lui Dan Voiculescu prin care a solicitat executarea ANAF pentru a obține diferențele de bani oprite în plus.

Instanța a stabilit că Dan Voiculescu poate executa ANAF pentru suma de 29.191, 97 lei, precum și pentru cheltuielile de judecată. 

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA și a executat trei ani din pedeapsă.

dan-voiculescu.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg
PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA URNELOR.
HAI LA VOT!