telefoane-112.jpg

Polițiștii au intervenit la aproape 2.000 de evenimente sesizate prin serviciul 112, a anunțat, miercuri, IGPR, pe durata acțiunilor fiind înregistrate 661 de infracțiuni și au aplicat peste 5.600 de sancțiuni contravenționale.

Peste 10.000 de poliţişti au fost angrenați, ieri, în peste 240 de acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, a anunțat IGPR, care precizează că „au fost organizate peste 4.000 de patrule și s-a acționat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 278 de aparate radar. Polițiștii au intervenit la 2.351 de evenimente, dintre care 1.920 sesizate prin 112”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„În urma activităților, au fost constatate 661 de infracţiuni, 86 de persoane fiind surprinse în flagrant delict. Au fost depistate și 26 de persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 59 de măsuri preventive”, a mai precizat IGPR.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 5.699 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 1.700.000 de lei şi au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 29.000 de lei.

„Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 60 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Au fost reținute 289 de permise de conducere și retrase 112 certificate de înmatriculare. Polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, a anunțat IGPR.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.