46503799_2289932524410459_5518513477590712320_n.jpg

O tânără a fost bătută și tâlhărită zilele trecute de un recidivist în scara unui bloc din  Alba Iulia în timp ce aștepta liftul. Agresorul a fost identificat și ulterior reținut datorită eforturilor a trei polițiști. Detaliile și înregistrarea agresiunii AICI.

Mesajul postat de conducerea MAI pe Facebook despre eroii zilei:

Ei sunt Daniel, Mădălin și Marcel.
Ei sunt polițiștii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia.
Cazul nu a fost unul ușor pentru că fata agresată nu își aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase. Știa doar că îi lipsesc telefonul și portofelul. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Așa că tinerii polițiști i-au refăcut traseul din acea zi. În final au ajuns și la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită.

Au cerut filmările de pe camera de supraveghere și au fost oripilați de ce au văzut. 
Din acel moment identificarea și prinderea agresorului nu a mai fost decât o chestiune de timp.

”FELICITĂRI TINERILOR POLIȚIȘTI ȘI COLEGILOR DIN BIROUL DE INVESTIGAȚII CRIMINALE!”


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.