cutremur-buzau.jpg

Seismul s-a produs marți noapte și a avut o magnitudine de 3,2 grade Richter, potrivit Institutului Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

INFP a anunțat că seismul s-a produs la ora 20:56. Cutremurul a fost localizat automat și s-a produs la o adâncime de 170 km. 

Acesta este cel de-al 24 - lea seism înregistrat de la începutul lunii noiembrie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Cutremur în România, resimțit în Prahova, inclusiv la Ploiești. Ce magnitudine a avut. UPDATE

Ultimul cutremur cu o magnitudine mai mare a avut loc pe 28 octombrie, la ora 03.38, tot în județul Buzău. La acea dată, seismul a avut 5,8 grade Richter și s-a produs la o adâncime de 151 km.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.