aGFzaD02MzllYmRhMjQ2NGViYzdkYzhhMjIwMjc3MTRkMGMyNA==.thumb.jpg

Luni, cel mai bine cotat arbitru român al momentului, Ovidiu Hațegan, a trecut prin clipe cumplite, în timp cer arbitra meciul din Liga Națiunilor, Germania - Olanda, (2-2).

Ovidiu Hațegan (38 de ani), cel mai bun arbitru român al momentului - face parte din Elite Class -, a condus foarte bine de la centru partida Germania-Olanda 2-2, care a contat pentru Grupa 1 din Liga Națiunilor.

Conform digisport, după meci, arbitrul nostru a fost consolat de către jucători în frunte cu Virgil van Dijk (27 de ani), eroul serii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imediat după ce Ovidiu Hațegan a pus capăt partidei de pe ”Veltins Arena”, din Gelsenkirchen, fundașul celor de la Liverpool s-a îndreptat direct spre acesta pentru a-l consola. 

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

”Acest om era distrus, avea lacrimi în ochi, din cauza faptului că mama lui a murit recent. Mi-am dorit să-l încurajez, i-am transmis forță și i-am spus că a fluierat bine. Este un lucru mic, dar sper ca aceste lucruri să vă ajute și să treceți peste asta”, i-a spus Virgil van Dijk lui Hațegan.

Mama arbitrului român era grav bolnavă, fiind internată. Acesta ceruse să fie permanent informat despre starea mamei. 

sursa digisport

aGFzaD02MzllYmRhMjQ2NGViYzdkYzhhMjIwMjc3MTRkMGMyNA==.thumb.jpg

aGFzaD0xNjM1Y2E5ZTg3NTViM2FhNWMyZWE5MzM1OWU2ZmYwZQ==.thumb.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Duminică, 09 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Handbal feminin Euro 2018. România – Olanda, 24-29

Echipa națională de handbal feminin a României a pierdut, duminică seară, la Nancy, primul meci de la Euro 2018, scor 24-29 (10-11), partida cu Olanda, cel mai dificil adversar din Grupa principală...