Jnc9ODAwJmhhc2g9OWFiZTdhMTBiNTQyMWY2Njk5M2JkZDA4NzY4ZmViNGM=.thumb.jpg

Pilotul companiei Tarom, Adrian Preda, a pierdut în instanță, printr-o hotărâre definitivă, procesul cu cei care l-au sancționat disciplinar, pentru că nu a respectat ordinul prin care i se interzicea să aterizeze, din cauza condițiilor meteo, care ar fi pus viața viața pasagerilor în pericol.

Incidentul s-a pridus în ianuarie 2015, când pilotul a aterizat pe Aeroportul Otopeni, deşi a primit indicaţii clare să nu facă acest lucru.

Pilotul a atacat decizia din  prima instanţă însă, potrivit judecătorilor Instanţei Supreme, Autoritatea Aeronautică a acţionat corect.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care dă astfel dreptate Autorităţii Aeronautice, hotărârea fiind definitivă.

Contactat de digi24, pilotul Adrian Preda spune că lui și copilotului le-a fost suspendată licenţa de zbor timp de treizeci de zile de către Autoritatea Aeronautică, însă consideră că le-a fost făcută o mare nedreptate.

Jnc9ODAwJmhhc2g9OWFiZTdhMTBiNTQyMWY2Njk5M2JkZDA4NzY4ZmViNGM=.thumb.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.