PTU4MCZoYXNoPTZhMTI1OGJhMDQ0YzJjOGI1MmY1MzBmODhiNGRjZmI3.thumb (1).jpg

O tânără care aștepta liftul în scara unui bloc din Alba Iulia a fost atacată de un agresor, care a tâlhărit-o. Polițiștii l-au identificat pe atacator, acesta fiind un recidivist.

Clipul video poate fi urmărit aici

"Autorul din imagini este liberat de fix două luni din penitenciar, el beneficiind de zilele compensatorii", a scris pe pagina sa de Facebook Marian Godină.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba de un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, care are antecedente penale, având condamnări pentru tâlhărie şi tentativă de viol.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Luni seara, el a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri, urmând ca oamenii legii să stabilească apoi măsurile legale pe care le vor lua. 

sursa: digi24.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.