fbpx

perchezitii.jpg

Astăzi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov au efectuat patru percheziții în municipiul  București și în județele Ilfov și Dâmbovița și au adus la sediul poliției pentru audieri, 39 de persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și înșelăciune.

Comunicatul IJP Ilfov

La data de 19 noiembrie  a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice - Ilfov, au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în municipiului București și în județele Ilfov și Dâmbovița.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea și au vizat locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Persoanele în cauză, doi bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 35 și 60 de ani, sunt bănuite că în perioada 2013-2017, ar fi falsificat și vândut mai multe documente, în baza cărora peste 35  de cadre didactice, din cadrul mai multor instituții de învățământ din Județul Ilfov, ar fi  beneficiat de gradații de merit.

Totodată aceste documente ar fi facilitat cumpărătorilor, accederea în carieră precum și  obținerea de beneficii salariale.

Documentele în cauză constau în certificate de participare la simpozioane naționale și internaționale, precum și diplome care atestă cunoștințe dobândite de participanți la diverse cursuri de specialitate.

Prejudiciul total cauzat este de peste  1.090.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciilor.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg
PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA URNELOR.
HAI LA VOT!