accident-mures.jpg

Accidentul rutier s-a produs duminică după-amiază, pe DN 15, la kilometrul 89+500 de metri, între localitățile Periș și Petelea, în judeţul Mureş.

În accidentul rutier, potrivit Centrului Infotrafic, au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Cauza producerii a fost depăşirea neregulamentară de către șoferul autoturismului și pătrunderea pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu microbuzul care circula regulamentar”, a anunțat Centrul Infotrafic.

În urma impactului mai multe persoane din microbuz au suferit leziuni ușoare, cărora li s-au acordat îngrijirile medicale la fașa locului, iar trei dintre acestea au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Traficul rutier se desfășoară pe un singur fir, alternativ, a anunțat Centrul Infotrafic.

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.