stefan-metrou.jpg

Un student la ASE a devenit eroul zilei după ce a reușit să împiedice un bărbat aflat sub influența alcoolului să se sinucidă în stația de metrou Piața Sudului.

Este vorba de Ștefan Lefter, care a povestit pentru observator.tv  cum s-a întâmplat totul.  Scena a avut loc după ce bărbatul a fost dat jos dintr-un tren pentru că avea o sticlă de alcool în mână. Bărbatul s-a apropiat de marginea peronului de la Piaţa Sudului şi a început să ţipe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”După ce a fost dat jos din metrou a început să înjure, era revoltat, a început să înjure toţi angajaţii metroului, sa lovească cu picioarele un stâlp de acolo. Oamenii s-au îndepărtat. El striga la gardieni: să veniti să mă scoateţi. Prima dată am crezut că glumeşte, după l-am vazut ca s-a dus fix pe margine. A fost primul meu instinct, să-l trag. Mi-a fost frică să nu cădem amândoi şi de aceea l-am tras”, a povestit studentul pentru sursa citată. 

Citește și Un tânăr a oprit în ultimul moment un bărbat care voia să se sinucidă la metrou în București - VIDEO

Tânărul este originar din Vrancea şi a venit la facultate în Capitală. Este student în anul al doilea la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Abia după ce s-a terminat totul, pe peron au sosit şi paznicii de la metrou.

”Mi-a mulțumit a zis că nu mai face niciodată asta. Și m-am simțit impăcat că am facut lucrul acesta” a declarat Ștefan. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.