fbpx

stefan-metrou.jpg

Un student la ASE a devenit eroul zilei după ce a reușit să împiedice un bărbat aflat sub influența alcoolului să se sinucidă în stația de metrou Piața Sudului.

Este vorba de Ștefan Lefter, care a povestit pentru observator.tv  cum s-a întâmplat totul.  Scena a avut loc după ce bărbatul a fost dat jos dintr-un tren pentru că avea o sticlă de alcool în mână. Bărbatul s-a apropiat de marginea peronului de la Piaţa Sudului şi a început să ţipe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”După ce a fost dat jos din metrou a început să înjure, era revoltat, a început să înjure toţi angajaţii metroului, sa lovească cu picioarele un stâlp de acolo. Oamenii s-au îndepărtat. El striga la gardieni: să veniti să mă scoateţi. Prima dată am crezut că glumeşte, după l-am vazut ca s-a dus fix pe margine. A fost primul meu instinct, să-l trag. Mi-a fost frică să nu cădem amândoi şi de aceea l-am tras”, a povestit studentul pentru sursa citată. 

Citește și Un tânăr a oprit în ultimul moment un bărbat care voia să se sinucidă la metrou în București - VIDEO

Tânărul este originar din Vrancea şi a venit la facultate în Capitală. Este student în anul al doilea la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Abia după ce s-a terminat totul, pe peron au sosit şi paznicii de la metrou.

”Mi-a mulțumit a zis că nu mai face niciodată asta. Și m-am simțit impăcat că am facut lucrul acesta” a declarat Ștefan. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg