accident-rutier-ilfov.jpg

Traficul rutier este îngreunat sâmbătă dimineață pe DN3 Bucureşti - Călărași, între localitățile Brănești și Islaz (judeţul Ilfov), după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Potrivit primelor informații, accidentul rutier s-a produs la kilometrul 24+100 de metri. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite (aparent ușor), a precizat Centrul Infotrafic. Circulația rutieră se desfășoară pe un fir, alternativ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

foto cu caracter informativ.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.