iordochioaie.jpg

Cântărețul Daniel Iordăchioaie a fost depistat, vineri seară, în trafic fără permis pe o stradă din Târgoviște, în județul Dâmbovița. 

Incidentul a avut loc vineri seară, pe strada Arsenalului din localitate. Cântărețul ar fi fost oprit în trafic la un control de rutină, iar polițiștii din Târgoviște au constatat că acesta conducea autoturismul, deși avea suspendat dreptul de a șofa.

Iordăchioaie a fost condus la sediului poliției, unde s-a ales cu dosar penal.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat pe strada Arsenalului, din localitate, un bărbat de 50 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism, deși avea suspendat dreptul de a sofa. Pe numele lui, a fost întocmit un dosar penal”, a anunțat IPJ Dâmbovița.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

foto: Antena 3


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.