deszapezire-ninsori-drumuri-nationale.jpg

Iarna și-a intrat în drepturi în mai mai multe zone din țară, unde, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost nevoie de intervenția utilajelor de deszăpezire. Potrivit Centrului Infotrafic, ninge slab în mai multe județe, inclusiv în Prahova, în special în zona de munte.

Potrivit Centrului Infotrafic, la nivel național, ninge slab în județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui, Vrancea, dar și în Prahova, Buzău, Ilfov și Giurgiu, precum și pe DN22 și DN22 E - Tulcea și pe A2 - Călărași, în zona Lehliu.

Ninge și pe autostrăzile A1, A A2 și A A3, din județul Teleorman. dar și la Predeal, Săcele, Brașov, Feldioara în județul Brașov.  

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit Centrului Infotrafic, la această oră mai multe drumuri sunt acoperite cu zăpadă. Este vorba despre DN 12C Km 5+000 - 32+000 Gheorghieni (Hr) - limita județului Neamț, dar și pe DN 13B Km 10+200 - 33+310 Praid (Hr) - Borzont (Hr) zăpadă frământată de 0-1 cm.

IPJ Prahova a anunțat că la această oră (11.11) ninge ușor pe DN1 și pe DN1A, în zona montană, iar carosabilul este umed.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.