spargeri-furt-distrugeri-in-judetul-dambovita.jpg

Cei trei adolescenți din Argeș sunt bănuiți că, în noaptea de joi spre vineri, ar fi sustras bunuri și ar fi provocat distrugeri la 11 autoturisme parcate pe raza comunelor Crângurile și Valea Mare, din Dâmbovița.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Găești au documentat activitatea infracțională a celor trei tineri din județul Argeș, a anunțat IPJ Dâmbovița.

Minorii sunt bănuiți că, în noaptea de 15 spre 16 noiembrie., ar fi sustras bunuri și ar fi provocat distrugeri la 11 autovehicule parcate pe raza localităților Crângurile și Valea Mare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei trei tineri se află în prezent la sediul Politiei orașului Găești pentru audieri, potrivit IPJ Dâmbovița. Doi dintre adolescenți au vârsta de 16 ani, iar cel de-al treilea este în vârstă de 17 ani.

Tinerii sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și distrugere, a anunțat IPJ Dâmbovița.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.