foto-statiuni-turistice.jpg

Ministerul Turismului a anunțat că încă 11 localități din România vor avea statut de stațiuni turistice de interes local, lucru care va permite obținerea de finanțare pentru proiecte regionale.

„Conform acestei decizii primesc statutul de stațiuni turistice de interes local următoarele localități: Bârsana, județul Maramureș, Botiza, județul Maramureș, Carei, județul Satu Mare, Cisnădie, județul Sibiu, Cîrțișoara, județul Sibiu, Fundu Moldovei, județul Suceava, Livada, județul Satu Mare, Novaci, județul Gorj
Polovragi, județul Gorj, Rodna, județul Bistrița Năsăud și Vama Buzăului, județul Brașov”, a anunțat Ministerul Turismului, pe o pagină de socializare.

Toate localitățile incluse în stațiunile turistice de interes național sau local vor beneficia de un punctaj sporit în obținerea de finanțări pentru proiectele regionale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până în acest moment, în România erau atestate 47 de stațiuni turistice de interes național și 61 stațiuni de interes local, a mai anunțat Ministerul Turismului.

Foto: sursă Facebook - Ministerul Turismului


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.