Diorama.jpg

Veolia Romania inaugureaza astazi, la Muzeul National de Istorie Naturala ,,Grigore Antipa”, o instalatie interactiva menita sa atraga atentia asupra impactului plasticului in ecosistemele acvatice. Cu ocazia lansarii dioramei, biletul de intrare la Muzeul Antipa, poate fi platit maine, 17 noiembrie 2018 si in pungi de plastic (minim 20 de pungi din plastic folosite in schimbul unui bilet de intrare) care vor fi colectate spre reciclare.

Proiectul gazduit de Muzeul Antipa se afla in linie cu initiativa internationala a Grupului Veolia, sub promisiunea de brand „Regeneram Planeta”, are ca scop informarea oamenilor in legatura cu consumul de plastic si impactul acestuia asupra mediului. Prin aceasta initiativa, Grupul Veolia isi propune sa traga un semnal de alarma astfel incat oamenii sa regandeasca relatia cu resursele si sa incurajeze actiunile de protectie a mediului.

Diorama a fost gandita in colaborare cu Modulab, un laborator specializat in realizarea de astfel de instalatii interactive care imbina arta, designul si tehnologia, si isi propune sa accentueze discutia despre poluarea mediului si necesitatea reducerii consumului de plastic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Diorama interactiva “Plasticul, noua specie de pradator acvatic” dezvoltata la initiativa Grupului Veolia poate fi vizitata intre orele 10:00 si 18:00, de marti pana vineri si intre orele 10:00 si 19:00, sambata si duminica, in perioada 16 noiembrie – 16 decembrie 2018.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.