aglomeratie-la-dna-gheorghe-stefan-pinalti-fata-in-fata-cu-procurorii-267622.jpg

Prin decizia nr. 616, pronunțată de Secția Penală a Tribunalului Prahova, la data de 15.11.2019, în dosarul 20256/281/2018, instanța a admis contestția formulată de Ștefan Gheorghe, aflat în Penitenciarul Ploiești.

Astfel, a fost desființată sentința Judecătoriei Ploiești, admițându-se cererea de liberare condiționată formulată de condamnat.

Fostul primar al orașului Piatra Neamț se afla după gratii pentru fapte de corupție, în dosarul Strongmontaj. A primit trei ani și nouă luni de închisoare. A stat în penitenciar 140 de zile, la Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În septembrie 2017, Ștefan a fost eliberat condiționat din dosarul „Microsoft”, în care primise trei ani și șase luni. Ștefan mai are un dosar  pe rol pe care-l așteaptă cu emoții, dosarul „Poșta Română”. 

În mai 2017, prima instanţă, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat la opt ani şi două luni de închisoare în dosarul în care fostul edil de Piatra Neamţ este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi abuz în serviciu. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.