62001447.jpg

Primul bloc din Bucureşti cu decizie definitivă de demolare va fi dat jos pe cheltuiala proprietarului, iar operaţiunea a început deja. Este o victorie în instanţă a vecinilor împotriva dezvoltatorului. Dar şi un act de normalitate pe o piaţă imobiliară în care fiecare face ce vrea.

Investitorul spune că se va judeca, la rândul său, cu primăria sectorului 5, care l-a lăsat să construiască. Totul a pornit din revolta oamenilor, nu din vigilenta autorităţilor. Urmăriţi o anchetă realizată de Inspectorul Pro.

Acest bloc cu patru etaje şi mansarda a răsărit, în urmă cu 6 ani, pe un teren retrocedat din sectorul 5 al Capitalei. Adresă: intrarea Giurgiului numărul 23.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nu respectă distanţa între construcţii - care trebuie să fie cel puţin jumătate din înălţimea noului imobil. Iar controalele autorităţilor au scos la iveală că dezvoltatorul a încălcat autorizaţia de construire dar şi că primăria a eliberat-o fără să respecte normele în domeniu.

Citește continuarea pe Inspectorul Pro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.