Ar7Ml8MVGcw_5L.jpg

O brățară de 20.000 de euro a fost furată sub nasul unei vânzătoare, dintr-un magazin de lux din București, a anunțat observator.tv

Brățara de aur, una foarte valoroasă, a fost furată de o femeie după ce a păcălit-o pe vânzătoare. Hoața a pus-o pe vânzătoare să se întoarcă spre alte rafturi și, când aceasta n-a fost atentă, a luat bijuteria.

„Nu e o brăţară ieftină, valoarea ei este undeva la 20.000 de euro, este confecţionată manual din aur, cu pietre preţioase, diamante. Are un caracter spre 15 karate”, a spus proprietara bijuteriei. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Clienta care părea foarte convingătoare în rolul pe care-l juca și dădea impresia că vrea să cumpere ceva, n-a plecat imediat. A mai cerut bijuterii ca să le probeze. Femeia s-a predat apoi, cu tot cu brăţară, şi va fi reţinută. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Economic
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Cele mai nesigure mașini din Europa. VIDEO

Organizaţia europeană independentă Euro NCAP a anuţat rezultatele ultimei sesiuni de teste de siguranță auto din acest an.  Dacă printre cele mai sigure mașini se numără modele produse de Mercedes sau...

Economic
  • Luni, 17 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Topul celor mai sigure mașini din 2018

Euro NCAP a lansat lista cu cele mai sigure automobile din Europa, testate de organizația indenpendentă în 2018. Sunt doar patru mașini, care au obținut punctaje apropiate de maxim în cele mai dure...