incendiu-fabrica.jpg

Pompierii militari din Dâmbovița sunt în alertă după ce joi seară a izbucnit un incendiu la o fabrică de mobilă, care se manifestă cu degajare mare de fum. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a emis avertizarea Ro-alert pentru populația care se află în imediata vecinătate a fabricii de mobilă care arde.

UPDATE - ora 20.00 - Centrul Infotrafic a anunțat reluarea circulației pe DN 72A Voineşti - Târgovişte, în zona fabricii de mobilă.

Alerta s-a dat după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat că focul a cuprins fabrica de mobilă. Spre deosebire de incendiul din Ploiești, care s-a manifestat cu degajare mare de fum, iar stingerea focului a durat mai bine de trei zile, populația din Târgoviște a fost avertizată prin sistemul Ro-alert.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pentru protejarea populației posibil a fi afectată de fumul rezultat din incendiu, IGSU a transmis un mesaj avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT. Zona de transmitere a cuprins celulele de telefonie mobila din municipiul Targoviste. Mesajul a fost următorul: Incendiu fabrică de mobilă cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției, rămâneți în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor! DSU/IGSU”, se arată în mesajul IGSU.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Circulația rutieră a fost blocată pe DN 72A Voineşti - Târgovişte, potrivit Centrului Infotrafic, pentru a permite echipajelor de pompieri prezente la fața locului pentru a lichida incendiul produs la fabrica de mobilă situată la intrarea în municipiul Târgoviște.

Potrivit primelor informații, incendiul a cuprins patru hale, pe o suprafață de 10.000 de mp. În interiorul halelor există mobilă, dar și materiale inflamabile. La fața locului intervin 11 autospeciale de stingere și o autoscară. Suplimentar, au fost alertate patru autospeciale de stingere și două autoscări de la ISU București -Ilfov, care se deplasează spre incendiu

46452236_2058729147522873_8090048266156113920_n.jpg

46220196_2058729070856214_4848063164220178432_n.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.