fbpx

iarna-zapada-cheia.jpg

Meteorologii au emis o informare meteo, care intră în vigoare de vineri, 16 noiembrie, pentru vreme rece, ninsori și intensificări de vânt în special în zona de munte.

Potrivit ANM, începând de vineri dimineață, de la ora 05.00, intră în vigoare o informare meteo de vreme deosebit de rece, ninsori și intensificări ale vântului la munte și precipitații slabe mixte în zonele joase de relief.

„În intervalul menționat vremea va deveni rece în toată țara, chiar deosebit de rece în estul și sud-estul teritoriului, unde și vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopților și al dimineților în majoritatea regiunilor”, a precizat ANM.

În zonele montane, potrivit ANM, va ninge și vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada.

În regiunile estice, sudice și centrale se vor semnala precipitații slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviță, mai ales în cursul zilei de vineri, 16 noiembrie și al nopții de vineri spre sâmbătă (16/17 noiembrie), au mai anunțat meteorologii.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Viața Prahovei
  • Miercuri, 13 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Risc mare de avalanșe în Munții Bucegi

Ninsoarea căzută la munte, în ultimele 24 de ore, vine la pachet cu o nouă atenționare din partea meteorologilor. La altitudini de peste 1800 m există risc mare de avalanșe, care se pot declanșa în...