97F56E14-7EB1-4795-9740-87A89EF6CEE3-715x400.jpeg

Aflat la o consfătuire pe teme de anticorupție în stațiunea Băile Felix, din județul Bihor, primarul comunei Mihăești, Constantin Bărzăgeanu (PNL), s-a făcut de râs.

El a fost filmat de camerele de supraveghere ale hotelului în care era cazat chiar în timp ce sustrăgea o perie electrică de curățat pantofi.

VIDEO (sursa: Kanal D)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Întrebat ulterior de reporterii Kanal D care a fost motivul pentru care a procedat așa, răspunsul lui Bărăzăgeanu a fost șocant: „Am făcut o glumă proastă!”.

Evident, nu putea să nege din moment ce a fost filmat când și-a făcut pantofii, s-a uitat în jur să vadă dacă îl observă cineva, iar apoi s-a aplecat și a smuls obiectul în valoare de 500 de lei. Informația inițială a apărut la Știrile Kanal D.

Edilul este amenințat cu dosar penal dacă nu va înapoia peria.

barzageanu-c-tin.jpg

sursa: gazetavalceana.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...