img.jpg

Adolescentul din Călărași suspectat că și-ar fi omorât mama și bunicii adoptivi, împreună cu un amic, ar fi făcut un gest bizar în timp ce își măcelărea familia. Prietenii lui Daniel Alexandru susțin că tânărul și-ar fi sunat iubita pe care voia să întâlnescă în seara în care ar fi comis oribila faptă.

Prietenii lui Daniel au dezvăluit că adolescentul vorbea la telefon cu iubita luil, în timp își executa familia adoptivă, notează observator.tv.

„Era cu ea în telefon în timp ce băga cuţitul în mama lui. Îi spunea iubitei – Vin imediat, puiul meu! – apoi tăia microfonul câteva secunde, apoi vorbea iar – Vreau să te văd puţin în seara asta”, îi spunea Daniel iubitei sale, conform sursei citate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La câteva ore după ce iubitul ei a comis crima, fata a postat un mesaj pe Facebook prin care îi transmite lui Daniel că îl iubeşte şi că nu îi pasă de ce a făcut.

Citește continuarea pe libertatea.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.