dragomir.j28vlomtru-1-1000x600.jpg

Decizia Curţii de Apel Bucureşti în dosarul în care fostul preşedinte al LPF a fost condamnat la 7 ani de executare, plus îngrădirea mai multor drepturi, este așteptată în cursul zilei de astăzi.

Sentinţa primei instanţe a fost dată pentru acuzaţii de evaziune, delapidare şi spălare de bani.

Tribunalul Bucureşti a dat sentinţa pe 26 iunie 2016, iar la doar două săptămâni distanţă Dumitru Dragomir şi ceilalţi inculpaţi au primit motivarea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Procesul a început în 2014, iar în cauză au fost implicate în jur de 40 de persoane, prejudiciul invocat de procurori fiind 5,4 milioane de euro.

Dumitru Dragomir este acuzat de procurori şi de nereguli în legătură cu vânzarea drepturilor TV pentru meciuri de fotbal.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Capitalei, reţeaua evazionistă vizată a funcţionat timp de cinci ani, între 2009 şi 2014, prin folosirea a 17 societăţi comerciale de tip "fantomă".

Anchetatorii au descris, în actul de sesizare a instanţei, modul în care a funcţionat această reţea şi spun că mecanismul infracţional a fost unul împărţit în cinci etape.

sursa digisport

dragomir.j28vlomtru-1-1000x600.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.