fbpx

NTcwMGEyMDY3Yzc4MzllZTkxZjVmZTYxOWVkZGY=.thumb.jpg

Statul român continuă să descurajeze integrarea persoanelor cu dizabilități în societate și dreptul acestora la o viață normală.

Este și cazul unui bărbat din Gorj, născut cu o deficiență motorie gravă, motiv pentru care trăiește într-un scaun cu rotile.

Potrivit Gazetei de Sud, Robert Gavrilescu a fost pasionat încă de mic de cântatul la pian iar dizabilitatea de care suferă l-a încurajat și mai mult să-și urmeze pasiunea.

Cum o persoană cu dizabilități este greu de integrat pe piața muncii din România, bărbatul a primit de la statul român doar o pensie de 640 de lei pentru handicap de gradul I. Pasiunea sa, însă, l-a făcut să reușească să-și completeze veniturile din cântatul pe la nunți și evenimente.

Acum, fiscul a decis că trebuie să renunţe la activităţile artistice pentru a nu-şi pierde pensia de 640 de lei oferită de stat.

Mai exact, o decizie a ANAF obligă persoanele care desfăşoară activităţi artistice să opteze între pensie şi veniturile din activităţile respective.

Citește continuarea pe Gazeta de Sud

Sursa foto: gds.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Economic
  • Joi, 14 Februarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

ANAF începe controlul averilor persoanelor fizice

ANAF derulează în prezent o analiză de risc în ce privește situația fiscală a persoanelor fizice, în care verifică veniturile și averea acestora. Pe baza datelor rezultate din această analiză, ANAF...