politia-romana.jpg

Deși nerecunoscute oficial, par să fie probleme cu banii la MAI. Doar așa se justifică faptul că angajaţii anumitor inspectorate au fost instruiţi să facă economii.

Potrivit Digi24.ro, la Inspectoratul Judeţean de Poliție Ilfov agenții sunt sfătuiți să fie atenţi la consumul de electricitate!

Conducerea Poliţiei Ilfov spune că nu este vorba despre economii din cauza unui buget mic, ci despre cumpătare şi reducerea cheltuielilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform aceleiași surse, în MAI a fost dată o directivă care îi sfătuieşte pe polițiști să aibă grijă cât de mult deschid ferestrele, ca să nu se spargă geamurile.

Alte recomandări le indică să mânuiască mai cu milă aparatele de încălzire şi robinetul de la toaletă.

Sursa foto: Ziarul Unirea


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.