fbpx

aD0xODQ3MjZkN2Q0N2QxZWRhNDM2ZWE3YzZiZjY0ZWIyNg==.thumb.jpg

Un tânăr de 33 de ani din Timiș a avut parte de o surpriză de proporții după ce a cumpărat un dulap second-hand de pe internet.

Potrivit Digi24.ro, în interiorul dulapului, unul dintre copiii bărbatului a găsit o cutie metalică în care se aflau nu mai puțin de 95.000 de euro.

„ Adevărul e că nu m-am bucurat, a fost un stres, pentru că nu ştiam ce e cu banii. Toată noaptea nu am dormit. Nicio clipă nu m-am gândit că sunt banii mei. Aveam impresia că toate maşinile se opresc la mine la poartă”, a povestit tânărul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ajutat de un prieten, a reușit să reia traseul dulapului și să afle povestea banilor. Aceștia aparțineau tatălui vânzătorului, decedat recent.

„A fost un gest foarte frumos. L-am apreciat mult. Putea să păstreze banii, dar a decis să îi returneze. M-a mişcat. Rar mai găseşti aşa oameni”, a declarat bărbatul din Arad.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg