accident-noaptea-dn1-judetul-brasov.jpg

Accidentul rutier a avut loc luni noaptea, pe DN1, la kilometrul 186+500 de metri, între localitățile Codlea și Vlădeni, în judeţul Braşov, după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală.

Circulația rutieră a fost oprită luni noaptea, pe DN1, ca urmare a producerii accidentului. O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul rutier s-a produs după ce unul dintre autoturismele implicate ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula regulamentar.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului între cele două autoturisme, o persoană a decedat, iar alte trei au suferit leziuni grave.

La această oră (21.45) circulația rutieră a fost reluată pe un fir pe DN1, la kilometrul 189+500 de metri, între localităţile Codlea şi Vlădeni.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

foto cu caracter informativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.