62000299.jpg

Metrorex va deschide luni, 12 noiembrie, un terminal multimodal pentru șoferii care vin în București și vor să scape de coșmarul traficului și al parcării.

Este vorba de o parcare pentru 650 de mașini, unde tariful este de un leu pe oră, amenajată la nici 100 de metri de staţia de metrou Străuleşti. Aici sunt așteptați să-și lase mașinile și prahovenii care au treabă în București, inclusiv navetiștii care ajung în Capitală pe DN 1 sau DN 1A.

Potrivit Știrilor Pro TV, terminalul a costat 160 de milioane de lei și este dotat cu lifturi de acces în parcarea supraterană.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Accesul direct către staţia de metrou Străuleşti se face prin intermediul unei galerii subterane cu bandă mobilă.

Din Straulesti până în Gara de Nord, de exemplu, cu metroul ajungeţi în 12 minute în orice anotimp şi în orice moment al zilei. În schimb, cu maşina aţi avea nevoie de cel puţin 30 de minute într-o zi obişnuită.

FOTO (sursa: Pro TV, Libertatea)

terminal-intermodal-straulesti-metrorex2.jpg

terminal-intermodal-straulesti-metrorex3.jpg

terminal-intermodal-straulesti-metrorex4.jpg

62000299.jpg

62000301.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.