barbat-deces-dambovita.jpg

Incidentul a avut loc duminică seară. Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din localitatea Voinești, a decedat după ce a picat într-un cămin de alimentare cu apă.

Descoperirea macabră a fost făcută de un vecin, care a sunat imediat la 112 și a alertat autoritățile. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, ale ISU și ale Serviciului de Ambulanță.

Potrivit primelor informații, victima ar fi încercat să ia apă din căminul de alimentare, numai că, la un moment dat, a alunecat și ar fi căzut în cămin.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului. Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei care a condus la deces.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.