mall braila.jpg

Marius Valentin Parfenie este tânărul în vârstă de 20 de ani, care a provocat un adevărat prăpăd în Brăila. Bărbatul a înjunghiat o persoană, a lovit alte două pe centura orașului, iar apoi a intrat în plin cu mașina, în mulțimea aflată în fața mall-ului din Brăila. În total zece persoane au fost rănite.

Martorii scenelor șocante de la mallul din Brăila au surprins prăpădul provocat de tânăr și au postat filmările șocante pe Facebook.

Ulterior, au apărut și imagini cu bărbatul care a intrat cu mașina în mall la Brăila, care era culcat la pământ de clienții mall-ului, înainte de a fi arestat de polițiști.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Agresiunea a început pe centura ocolitoare a Brăilei, unde suspectul în vârstă de 20 de ani ar fi înjunghiat un bărbat și apoi a furat o mașină, relatează observator.tv.

Un martor la scena teribilă petrecută în Brăila Mall și parcă inspirată din atacurile teroriste ce au avut loc în ultimii ani în lume a povestit cum individul care se afla la volanul mașinii, categoric băut sau drogat, striga continuu că „Trebuie să curgă sânge în țara asta!”.

/p>


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.