fbpx

mall braila.jpg

Marius Valentin Parfenie este tânărul în vârstă de 20 de ani, care a provocat un adevărat prăpăd în Brăila. Bărbatul a înjunghiat o persoană, a lovit alte două pe centura orașului, iar apoi a intrat în plin cu mașina, în mulțimea aflată în fața mall-ului din Brăila. În total zece persoane au fost rănite.

Martorii scenelor șocante de la mallul din Brăila au surprins prăpădul provocat de tânăr și au postat filmările șocante pe Facebook.

Ulterior, au apărut și imagini cu bărbatul care a intrat cu mașina în mall la Brăila, care era culcat la pământ de clienții mall-ului, înainte de a fi arestat de polițiști.

Agresiunea a început pe centura ocolitoare a Brăilei, unde suspectul în vârstă de 20 de ani ar fi înjunghiat un bărbat și apoi a furat o mașină, relatează observator.tv.

Un martor la scena teribilă petrecută în Brăila Mall și parcă inspirată din atacurile teroriste ce au avut loc în ultimii ani în lume a povestit cum individul care se afla la volanul mașinii, categoric băut sau drogat, striga continuu că „Trebuie să curgă sânge în țara asta!”.

/p>

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg