accident-ambulanta-smurd.png

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul direcției și a intrat într-un mall în Brăila. Mai multe persoane au fost rănite, iar tânărul a fost reținut.

Potrivit primelor informații, mai multe persoane au fost rănite, după ce tânărul a pătruns cu mașina într-un mall din Brăila. 

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției, ale ISU și ale Serviciului de Ambulanță, dar și echipaje ale Jandarmeriei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului a fost solicitat să intervină și un elicopter Smurd. Tânărul va fi dus de polițiști la audieri.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul. 

accident-mall.jpg

accident-persoane-ranite.png


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.