fbpx

gazon-sintetic-bacau.jpg

Montat într-o zonă centrală din Bacău, gazonul sintetic, care a fost „plantat” printre copaci, a stârnit polemici din cele mai ciudate. Reacțiile negative de pe rețelele de socializare au făcut ca personalul de la Spații Verzi să renunțe la „experiment”, la solicitarea edilului Cosmin Necula. 

„Experimentul imaginat de cei din Direcția Spații Verzi va rămâne doar un experiment. În Bacău, cât timp voi fi primar, spațiul verde nu va fi invadat/înlocuit de mochete, carpete, covoare fermecate de iarbă etc. Gazonul sintetic își are utilitatea sa, dar nu pe post de înlocuitor de iarbă. În cursul săptămânii viitoare, vom remedia situația respectivă, găsind o soluție în respect față de mediu și față de cetățeni.” a declarat Cosmin Necula, potrivit BacăuNet.

Citește și: Cum a scăpat o primărie de ”povara” întreținerii spațiilor verzi: a ”plantat” iarbă artificială. FOTO

Fotografiile cu gazonul artificial montat într-o zonă verde, printre copaci, în apropiere de Piața Centrală, au devenit virale pe rețelele de socializare, iar criticile nu s-au lăsat mult așteptate.

Direcția Spații Verzi din cadrul Primăriei Bacău a propus o astfel de „soluție” pe motiv că în zonă nu creștea iarba și, în plus, prin montarea gazonului artificial nu mai era necesară operațiunea de udare.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg