vreme_toamna_calda_58055600.jpg

Vremea rămâne duminică la fel de plăcută ca sâmbătă, aşa că la amiază va fi cald în majoritatea zonelor. Cerul se înseninează, iar maximele vor fi de la 10 grade în Bucovina, la 19 grade în vestul ţării.

Ziua de luni ne-aduce vreme caldă şi însorită în vest, centru şi nord. În schimb, prin sud şi est se mai răcoreşte puţin. Ploi sau burniță o să avem în Muntenia, Dobrogea şi Moldova, iar vântul prinde putere în Banat, Bucovina şi la malul mării. Maximele se opresc la 7 grade în nord-estul ţării şi la 20 de grade în vest. Minimele încep să crească faţă de ultima perioadă.

Marţi se răcește accentuat în sud şi est, pe unde vremea rămâne închisă şi umedă, cu ploi sau burniţă. Aici va fi mai frig decât în mod normal la mijloc de noiembrie. O situaţie cu mult mai bună avem în centru, nord şi prin vest, unde, amiază va fi însorită şi destul de caldă. Temperaturile se opresc la 3...4 grade în nordul Moldovei şi prin zona Deltei şi de 18 grade în Dealurile de Vest.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sursa: Stirileprotv.ro

Foto: RTV.net

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.