fbpx

restrictii-circulatie.jpg

Traficul rutier va fi restricţionat în Bucureşti, în zona Arenei Naţionale, unde va se va disputa meciul de fotbal dintre echipele Dinamo şi FCSB. De asemenea, Brigada Rutieră a anunțat că traficul rutier va fi restricționat pe unele artere și pentru evenimentul sportiv "Bucharest Urban Atheltics".

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul rutier, cu excepţia STB, va fi restricţionat începând cu ora 18.00, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe strada Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea pe Arena Naţională, pe str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion, pe strada Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu, pe strada Vasile Şerbănică, între acces Arena Naţională şi Bd. Basarabia, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în aceste tronsoane.

Poliţiştii rutieri solicită şoferilor să renunţe la propriile maşini şi să folosească transportul în comun pentru a evita blocajele în trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor din trafic şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Meciul Dinamo - FCSB, din etapa a XV-a a Ligii I, va avea loc, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Tot astăzi, duminică, 11 noiembriecând va avea loc evenimentul sportiv „Bucharest Urban Atheltics”, pe Șoseau Kiseleff, traficul rutier va fi restricționat astfel:

  • între orele 05.30-14.00, pe Șos. Kiseleff, segmentul cuprins între Str. Arh. Ion Mincu și Piața Victoriei;
  • între orele 07.30-14.00, pe Șos. Kiseleff, segmentul cuprins între Piața Arcul de Triumf și Piața Victoriei.

Rute ocolitoare: Bd. Kiseleff – Piaţa Arcul de Triumf – Bd. Constantin Prezan – Bd. Aviatorilor   – Piaţa Victoriei.

sursa: dcnews.ro, libertatea.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg