restrictii-circulatie.jpg

Traficul rutier va fi restricţionat în Bucureşti, în zona Arenei Naţionale, unde va se va disputa meciul de fotbal dintre echipele Dinamo şi FCSB. De asemenea, Brigada Rutieră a anunțat că traficul rutier va fi restricționat pe unele artere și pentru evenimentul sportiv "Bucharest Urban Atheltics".

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul rutier, cu excepţia STB, va fi restricţionat începând cu ora 18.00, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, pe strada Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea pe Arena Naţională, pe str. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion, pe strada Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu, pe strada Vasile Şerbănică, între acces Arena Naţională şi Bd. Basarabia, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în aceste tronsoane.

Poliţiştii rutieri solicită şoferilor să renunţe la propriile maşini şi să folosească transportul în comun pentru a evita blocajele în trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor din trafic şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Meciul Dinamo - FCSB, din etapa a XV-a a Ligii I, va avea loc, duminică, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Tot astăzi, duminică, 11 noiembriecând va avea loc evenimentul sportiv „Bucharest Urban Atheltics”, pe Șoseau Kiseleff, traficul rutier va fi restricționat astfel:

  • între orele 05.30-14.00, pe Șos. Kiseleff, segmentul cuprins între Str. Arh. Ion Mincu și Piața Victoriei;
  • între orele 07.30-14.00, pe Șos. Kiseleff, segmentul cuprins între Piața Arcul de Triumf și Piața Victoriei.

Rute ocolitoare: Bd. Kiseleff – Piaţa Arcul de Triumf – Bd. Constantin Prezan – Bd. Aviatorilor   – Piaţa Victoriei.

sursa: dcnews.ro, libertatea.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.