poza-accident-dambovita-dn72.jpg

Accidentul rutier s-a produs duminică dimineață, pe DN72, în județul Dâmbovița.

Potrivit primelor informații, conducătorul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN72, în zona Priseaca din Dâmbovița, ar fi avut alte preocupări la volan de natură a îi distrage în mod periculos atenția.

Șoferul a pierdut controlul direcției, a părăsit partea carosabila și s-a izbit de un mal de pământ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Doi minori, în vârstă de 6 ani, respectiv 10 ani, pasageri în autoturism, au fost răniți ușor la prima vedere.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.